Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Ulei esențial de Mandarin 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

16.90 RON

(Doar la comandă)
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale
Brand: Biobear

Ulei essential cu parfum foarte plăcut.

  • Anumite componente ale acestui ulei stimulează diviziunea celulară. Acest lucru ajută la vindecarea mai eficientă, cât şi la uzura obișnuită a organelor, făcând organismul să se simtă ca nou.
  • ajută procesul de digestie, menținând un flux adecvat de sucuri digestive, astfel încât excesul de acizi să fie neutralizat.
  • asigură excreția adecvată, îmbunătăţind secrețiile sistemului endocrin și tonificând sistemul nervos pentru a te menţine mereu activ.
  • Stimulează sistemul imunitar.

Tip: Pentru a-ţi oferi mai multă energie, aplică 1-2 picături în palmă, apoi freacă mâinile. În cele din urmă, formează din mâini o cupola şi apoi inspiră aroma pentru 30 de secunde.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Mandarin (Citrus reticulata)
">


Ulei essential cu parfum foarte plăcut.Anumite componente ale acestui ulei stimulează diviziunea celulară. Acest lucru ajută la vindecarea mai eficientă, cât şi la uzura obișnuită a organelor, făcând organismul să se simtă ca nou. ajută procesul de digestie, menținând un flux adecvat de sucuri digestive, astfel încât excesul de acizi să fie neutralizat.asigură excreția adecvată, îmbunătăţind secrețiile sistemului endocrin și tonificând sistemul nervos pentru a te menţine mereu activ. Stimulează sistemul imunitar.Tip: Pentru a-ţi oferi mai multă energie, aplică 1-2 picături în palmă, apoi freacă mâinile. În cele din urmă, formează din mâini o cupola şi apoi inspiră aroma pentru 30 de secunde.Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Mandarin (Citrus reticulata)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data