Toate produsele / Ulei esențial de Iasomie 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Iasomie 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON
Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale

Este simbolul romantismului si dragostei.

  • Aroma iasomiei stimuleaza eliberarea serotoninei, dar si a altor hormoni similari in creier, imbunatatind dispozitia si combatand gandurile depresive.
  • Studiile au confirmat deja efectul afrodisiac al uleiului esential de iasomie. Acesta accelereaza pulsul, creste temperatura corporala si saturatia de oxigen din sange, toate acestea fiind semne ale excitarii.
  • Uleiul de iasomie contribuie la inducerea starii de relaxare a corpului, dar si a mintii, ceea ce inseamna ca poate actiona precum un sedativ natural.
  • Daca insomniile iti dau batai de cap, aromaterapia cu ulei esential de iasomie iti poate fi de mare ajutor. Proprietatile relaxante ale acestui ulei te vor ajuta sa adormi mai usor.
  • Ingredientele active din uleiul de iasomie pot lupta impotriva virusurilor, fungilor si bacteriilor, ajutand astfel sistemul imunitar sa protejeze organismul de boli.

Tip: Pentru o cada obisnuita se pun 3-6 picaturi de ulei esential iasomie in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza – preferabil ulei de masline extravirgin care se toarna in cada, amestecand bine.

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Iasomie (Jasminum officinale)
Este simbolul romantismului si dragostei. Aroma iasomiei stimuleaza eliberarea serotoninei, dar si a altor hormoni similari in creier, imbunatatind dispozitia si combatand gandurile depresive. Studiile au confirmat deja efectul afrodisiac al uleiului esential de iasomie. Acesta accelereaza pulsul, creste temperatura corporala si saturatia de oxigen din sange, toate acestea fiind semne ale excitarii. Uleiul de iasomie contribuie la inducerea starii de relaxare a corpului, dar si a mintii, ceea ce inseamna ca poate actiona precum un sedativ natural. Daca insomniile iti dau batai de cap, aromaterapia cu ulei esential de iasomie iti poate fi de mare ajutor. Proprietatile relaxante ale acestui ulei te vor ajuta sa adormi mai usor. Ingredientele active din uleiul de iasomie pot lupta impotriva virusurilor, fungilor si bacteriilor, ajutand astfel sistemul imunitar sa protejeze organismul de boli. Tip: Pentru o cada obisnuita se pun 3-6 picaturi de ulei esential iasomie in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza – preferabil ulei de masline extravirgin care se toarna in cada, amestecand bine. Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Iasomie (Jasminum officinale)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare