Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Ulei esențial de Geranium 100% pur și naturală - calitatea Biobear - 10ml

17.50 RON

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale
Brand: Biobear

Are o aromă florală extraordinar

  • Geranium stimulează nervii și ajută la echilibrarea hormonilor.
  • Influența sa aromatică ajută la eliberarea amintirilor negative, deschizând și elevând mintea. Ea purifică toxinele din ficat, unde este stocată mânia.
  • Este deosebit de indicat pentru piele, iar prin efectul său aromatic ne ajută să ne eliberăm de amintirile negative.
  • Echilibrează emoțiile, ridică moralul și instaurează pacea, de bunăstarea și speranța.
  • Stimulează sistemul nervos, echilibrează hormonal, ajută în eliberarea amintirilor negative, deschizând și elevând mintea.

Tip: Pentru o cada de apa se pun 4-6 picaturi de ulei esential in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, amestecand bine

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Geranium (Pelargonium graveolens)
">


Are o aromă florală extraordinarGeranium stimulează nervii și ajută la echilibrarea hormonilor.Influența sa aromatică ajută la eliberarea amintirilor negative, deschizând și elevând mintea. Ea purifică toxinele din ficat, unde este stocată mânia.Este deosebit de indicat pentru piele, iar prin efectul său aromatic ne ajută să ne eliberăm de amintirile negative. Echilibrează emoțiile, ridică moralul și instaurează pacea, de bunăstarea și speranța. Stimulează sistemul nervos, echilibrează hormonal, ajută în eliberarea amintirilor negative, deschizând și elevând mintea.Tip: Pentru o cada de apa se pun 4-6 picaturi de ulei esential in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de ulei de baza, amestecand bineIngrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Geranium (Pelargonium graveolens)
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data