Toate produsele / Ulei esențial de Cimbru 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

Ulei esențial de Cimbru 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

25 RON
Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale

 

Medicul în cazul problemelor respiratorii.

  • Uleiul esențial de cimbrișor Biobear este un antibacterian și antifungic cu spectru larg, este folosit la produsele de îngrijire personală, este recomandat în cazul dermatitei, ciupercilor, acneelor.
  • Înmoaie pielea, revigorează sistemul nervos și este un mare ajutor pentru sistemul respirator.
  • Uleiul esențial de cimbrișor reduce simptomele bronhospasmului, elimină mucusul și tratează tusea productivă.

Tip: La primele simptome ale răcelii se pun în lampa de aromaterapie 5 picături din uleiul de cimbrișor, 3 picături din uleiul de eucalipt și 3 picături din uleiul de roiniță. Acest amestec curăță aerul, îmbunătățește fluxul sangvin la nivelul căilor respiratorii și oferă protecție împotriva infecțiilor.

 

Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Cimbru (Thymus vulgaris)Cimbru (Thymus vulgaris)

">

  Medicul în cazul problemelor respiratorii. Uleiul esențial de cimbrișor Biobear este un antibacterian și antifungic cu spectru larg, este folosit la produsele de îngrijire personală, este recomandat în cazul dermatitei, ciupercilor, acneelor. Înmoaie pielea, revigorează sistemul nervos și este un mare ajutor pentru sistemul respirator. Uleiul esențial de cimbrișor reduce simptomele bronhospasmului, elimină mucusul și tratează tusea productivă. Tip: La primele simptome ale răcelii se pun în lampa de aromaterapie 5 picături din uleiul de cimbrișor, 3 picături din uleiul de eucalipt și 3 picături din uleiul de roiniță. Acest amestec curăță aerul, îmbunătățește fluxul sangvin la nivelul căilor respiratorii și oferă protecție împotriva infecțiilor.   Ingrediente: 100% pur și naturală ulei esențial de Cimbru (Thymus vulgaris)

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare