Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

5+1 cadou Ulei esențial de tea tree 100% pure și naturală - 10ml

90.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Uleiul de arbore de ceai este o adevărată farmacie!

Remediu natural împotriva pielii acneice, ciupercilor de unghii și în cazul mătreții și scalpului problematic! O soluție eficientă împotriva ciupercile pielii, iar folosind ca și un component în soluțiile dezinfectante este folosit în cazul infecțiilor bucale și gingivitei. Proprietățile sale antibacteriene, antifungice și antiparazitare sunt cunoscute, ceea ce sunt dovedite de literatură de specialitate și de studii clinice. Uleiul esențial din arbore de ceai ameliorează mâncărimea, erupțiile de pe piele, împiedică extinderea infecțiilor. Calmează iritațiile, provocate de înțepăturile de insecte, iar puteți vindeca și psoriazisul.

Tip: Astmul și dificultățile de respiratorie puteți controla, dacă puneți în vaporizator câteva picături din uleiul esențial din arbore de ceai. Faceți o baie pentru picioare împotriva ciupercii: puneți în apă 4-5 picături și stați în apă. În cazul ciupercii la unghie tratați unghiile de 2-3 ori zilnic cu câte 1 picătură de ulei nedizolvat, timp de 5-7 zile.

Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de tea tree.dificultățile de respiratorie puteți controla, dacă puneți în vaporizator câteva picături din uleiul esențial din arbore de ceai. Faceți o baie pentru picioare împotriva ciupercii: puneți în apă 4-5 picături și stați în apă. În cazul ciupercii la unghie tratați unghiile de 2-3 ori zilnic cu câte 1 picătură de ulei nedizolvat, timp de 5-7 zile.

Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de tea tree.

">


”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”Uleiul de arbore de ceai este o adevărată farmacie!Remediu natural împotriva pielii acneice, ciupercilor de unghii și în cazul mătreții și scalpului problematic! O soluție eficientă împotriva ciupercile pielii, iar folosind ca și un component în soluțiile dezinfectante este folosit în cazul infecțiilor bucale și gingivitei. Proprietățile sale antibacteriene, antifungice și antiparazitare sunt cunoscute, ceea ce sunt dovedite de literatură de specialitate și de studii clinice. Uleiul esențial din arbore de ceai ameliorează mâncărimea, erupțiile de pe piele, împiedică extinderea infecțiilor. Calmează iritațiile, provocate de înțepăturile de insecte, iar puteți vindeca și psoriazisul.Tip: Astmul și dificultățile de respiratorie puteți controla, dacă puneți în vaporizator câteva picături din uleiul esențial din arbore de ceai. Faceți o baie pentru picioare împotriva ciupercii: puneți în apă 4-5 picături și stați în apă. În cazul ciupercii la unghie tratați unghiile de 2-3 ori zilnic cu câte 1 picătură de ulei nedizolvat, timp de 5-7 zile. Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de tea tree.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data