Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Ulei esențial de portocală 100% pure și naturală - calitatea Biobear - 10ml

13.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale
Brand: Biobear

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Ulei esențial de portocale împotriva stresului.

Puteți crea o atmosferă plăcută în casă în timp ce împrospătați aerul din casă. În China portocala este simbolul fericirii și succesului. Folosirea uleiului este recomandat când sunteți epuizat, nu aveți chef să faceți nimic sau când nu mai avețI energie deloc.

Uleiul esențial de portocale ajută și în cazul insomniei. Se pun 5-7 picături în vaporizator.

Tip: Dacă sunteți indispus sau deprimat, nu puteți adormi, atunci amestecați uleiul de portocale cu niște picături de lavandă și veți obține un amestec armonios.

Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de portocală.

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”Ulei esențial de portocale împotriva stresului. Puteți crea o atmosferă plăcută în casă în timp ce împrospătați aerul din casă. În China portocala este simbolul fericirii și succesului. Folosirea uleiului este recomandat când sunteți epuizat, nu aveți chef să faceți nimic sau când nu mai avețI energie deloc. Uleiul esențial de portocale ajută și în cazul insomniei. Se pun 5-7 picături în vaporizator. Tip: Dacă sunteți indispus sau deprimat, nu puteți adormi, atunci amestecați uleiul de portocale cu niște picături de lavandă și veți obține un amestec armonios. Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de portocală.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data