Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Ulei esențial de Mușețel 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

15.00 RON
-50%
7.50 RON
(Doar la comandă)

Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale
Brand: Biobear

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Meșterul calmării și relaxării!

Toată lumea cunoaște compresa cu mușețel sau inhalarea. Calmează căile respiratorii, ajută în cazul insomniei și stresului. Are un efect antiiflamator asupra corpului. Uleiul esențial de mușețel ajută regenerarea pielii, activează celulele fibroblaste pentru a forma colagen, elastină și acidul hialuronic. Substanțele active din uleiul esențial de mușețel împiedică funcționarea enzimului, care consumă acidul hialuronic, încetinind descompunerea substanțelor din piele.

Are un efect calmant, antispasmodic, antibacterian și antiinflamator .

Tip: Amestecați 3-5 picături din uleiul de mușețel cu 1 lingură de lapte sau smântână și puneți amestecul într-o cadă! Baia vitalizează și revigorează, calmează și liniștește corpul în același timp.

Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de mușețel.

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”Meșterul calmării și relaxării!Toată lumea cunoaște compresa cu mușețel sau inhalarea. Calmează căile respiratorii, ajută în cazul insomniei și stresului. Are un efect antiiflamator asupra corpului. Uleiul esențial de mușețel ajută regenerarea pielii, activează celulele fibroblaste pentru a forma colagen, elastină și acidul hialuronic. Substanțele active din uleiul esențial de mușețel împiedică funcționarea enzimului, care consumă acidul hialuronic, încetinind descompunerea substanțelor din piele. Are un efect calmant, antispasmodic, antibacterian și antiinflamator . Tip: Amestecați 3-5 picături din uleiul de mușețel cu 1 lingură de lapte sau smântână și puneți amestecul într-o cadă! Baia vitalizează și revigorează, calmează și liniștește corpul în același timp.Ingrediente: 100% pure și naturală ulei esențial de mușețel.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data