Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Ulei esențial pentru Sauna 100% pur & naturală - calitatea Biobear - 10ml

15.50 RON

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale
Brand: Biobear
  • Uleiul esential pentru sauna cu diferite uleiuri are o aroma proaspata, linistitoare pentru tractul respirator, piele, muschi si concentrare. De asemenea, ofera o stare relaxanta si calmanta pentru intregul organism.
  • Nu contine ingrediente sintetice sau chimicale ce pot dauna sanatatii.

Tip: in functie de marimea cabinei si de intensitatea aromei dorite, respectiv 2-3 picaturi la 1000 ml apa, sau se aplica pe pietrele fierbinti.


Ingrediente: 100% pure și naturală uleiuri esențiale pentru sauna.

Uleiul esential pentru sauna cu diferite uleiuri are o aroma proaspata, linistitoare pentru tractul respirator, piele, muschi si concentrare. De asemenea, ofera o stare relaxanta si calmanta pentru intregul organism. Nu contine ingrediente sintetice sau chimicale ce pot dauna sanatatii.Tip: in functie de marimea cabinei si de intensitatea aromei dorite, respectiv 2-3 picaturi la 1000 ml apa, sau se aplica pe pietrele fierbinti.Ingrediente: 100% pure și naturală uleiuri esențiale pentru sauna.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data