Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Ulei esențial de Eucalipt 100% pure și naturală - calitatea Biobear - 10ml

13.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Uleiuri esențiale
Brand: Biobear

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”

Ulei esențial de eucalipt, dacă sunteți răcit, tușiți sau dacă aveți nas înfundat!

Uleiul esențial de eucalipt Biobear răcorește corpul, curăță căile respiratorii, calmează durerile musculare și articulare.Datorită efectelor antivirale și antibacteriene este recomandat în cazul gripei, influenzei, tusei, faringitei, sinuzitei, precum și în cazul amigdalitei. Eliberează mucusul și ajută la eliminarea mucoasei. Eliberează căile respiratorii. Crește oxigenarea sângelui, astfel va ajunge mai mult oxigen la celule.

Tip: Se pun 1 picătură de ulei esențial pe batistă, țineți aproape de nas de 2-3 cm și inhalați parfumul.

Ingrediente: 100% pure ulei esențial de eucalipt.

”Ulei esențial Biobear – Fericirea în aer”Ulei esențial de eucalipt, dacă sunteți răcit, tușiți sau dacă aveți nas înfundat!Uleiul esențial de eucalipt Biobear răcorește corpul, curăță căile respiratorii, calmează durerile musculare și articulare.Datorită efectelor antivirale și antibacteriene este recomandat în cazul gripei, influenzei, tusei, faringitei, sinuzitei, precum și în cazul amigdalitei. Eliberează mucusul și ajută la eliminarea mucoasei. Eliberează căile respiratorii. Crește oxigenarea sângelui, astfel va ajunge mai mult oxigen la celule.Tip: Se pun 1 picătură de ulei esențial pe batistă, țineți aproape de nas de 2-3 cm și inhalați parfumul. Ingrediente: 100% pure ulei esențial de eucalipt.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data