Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Teafa illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

18.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

A teafa illóolaj valóságos minipatika!

Természetes kézfertőtlenítőt keresel, amely nem szárítja ki a bőröd, és nem kapsz tőle ekcémát? A teafaolajnál nem is találhatsz jobbat!

Hogyan használd? Egy adag folyékony szappanba tegyél két-három csepp teafaolajat, és így moss kezet. Hatékonyan elpusztítja a mikrobákat és a vírusokat. Ahhoz, hogy ne okozzon allergiás reakciókat, kizárólag a hígítatlan, 100%-os tisztaságú illóolajat vásárold meg!

Természetes segítség pattanásos arcbőrre, körömgombára, korpás és problémás fejbőrre! Hatékony megoldás bőrgomba ellen, fertőtlenítő oldatok összetevőjeként szájpenészre, fogínygyulladásra. Széles spektrumú, erőteljes baktérium, gomba és bőrparazita-ellenes tulajdonságaival vált ismerté, amelyeket szakirodalmi adatok és klinikai vizsgálatok támasztanak alá. A teafa illóolaj enyhíti a viszketést, kiütést a bőrödön, segít megakadályozni a fertőzések továbbterjedését is. A teafa olaj nyugtatja a rovarcsípés okozta irritációt és sikeresen kezelheted vele a pikkelysömöröd is.

Tippek: Az asztmádat és egyéb légzési nehézségedet úgy tarthatod kordában, hogy a párologtatódba cseppentesz néhány csepp teafa illóolajat. Készíts lábgomba elleni lábfürdőt: 4-5 cseppet tegyél a vízbe és áztasd benne a lábad. Körömgombásodásnál a fertőzött körmöt naponta 2-3-szor 1-1 csepp hígítatlan teafaolajjal ecseteld, 5-7 napon át.

Összetevők: 100% tisztaságú teafa illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.amelyeket szakirodalmi adatok és klinikai vizsgálatok támasztanak alá. A teafa illóolaj enyhíti a viszketést, kiütést a bőrödön, segít megakadályozni a fertőzések továbbterjedését is. A teafa olaj nyugtatja a rovarcsípés okozta irritációt és sikeresen kezelheted vele a pikkelysömöröd is.

Tippek: Az asztmádat és egyéb légzési nehézségedet úgy tarthatod kordában, hogy a párologtatódba cseppentesz néhány csepp teafa illóolajat. Készíts lábgomba elleni lábfürdőt: 4-5 cseppet tegyél a vízbe és áztasd benne a lábad. Körömgombásodásnál a fertőzött körmöt naponta 2-3-szor 1-1 csepp hígítatlan teafaolajjal ecseteld, 5-7 napon át.

Összetevők: 100% tisztaságú teafa illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”A teafa illóolaj valóságos minipatika!Természetes kézfertőtlenítőt keresel, amely nem szárítja ki a bőröd, és nem kapsz tőle ekcémát? A teafaolajnál nem is találhatsz jobbat! Hogyan használd? Egy adag folyékony szappanba tegyél két-három csepp teafaolajat, és így moss kezet. Hatékonyan elpusztítja a mikrobákat és a vírusokat. Ahhoz, hogy ne okozzon allergiás reakciókat, kizárólag a hígítatlan, 100%-os tisztaságú illóolajat vásárold meg!Természetes segítség pattanásos arcbőrre, körömgombára, korpás és problémás fejbőrre! Hatékony megoldás bőrgomba ellen, fertőtlenítő oldatok összetevőjeként szájpenészre, fogínygyulladásra. Széles spektrumú, erőteljes baktérium, gomba és bőrparazita-ellenes tulajdonságaival vált ismerté, amelyeket szakirodalmi adatok és klinikai vizsgálatok támasztanak alá. A teafa illóolaj enyhíti a viszketést, kiütést a bőrödön, segít megakadályozni a fertőzések továbbterjedését is. A teafa olaj nyugtatja a rovarcsípés okozta irritációt és sikeresen kezelheted vele a pikkelysömöröd is.Tippek: Az asztmádat és egyéb légzési nehézségedet úgy tarthatod kordában, hogy a párologtatódba cseppentesz néhány csepp teafa illóolajat. Készíts lábgomba elleni lábfürdőt: 4-5 cseppet tegyél a vízbe és áztasd benne a lábad. Körömgombásodásnál a fertőzött körmöt naponta 2-3-szor 1-1 csepp hígítatlan teafaolajjal ecseteld, 5-7 napon át. Összetevők: 100% tisztaságú teafa illóolaj.Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data