Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Teafa illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

24.00 RON

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

A teafa illóolaj valóságos minipatika!

  • Általános fertőtlenítőszer, széles spektrumú, erőteljes baktérium, gomba és bőrparazita-ellenes tulajdonságaival vált ismerté.
  • Kiválóan alkalmazható fertőtlenítő oldatok összetevőjeként szájpenészre.
  • A gyulladások gyógyszere (szájfekély, fogínygyulladás, fogfájás).
  • Alkalmazható bőrbetegségekre, leégésre, pattanásokra, vágásokra, sebekre, rovarcsípésre, pikkelysömörre.
  • Enyhíti a viszketést, kiütést a bőrödön, segít megakadályozni a fertőzések továbbterjedését is.
  • Légúti betegségek tüneteit enyhíti: asztma, hörghurut, megfázás, köhögés, fülfájás, torokfájás, mandula-, és gégegyulladás.
  • Erősíti a szervezet ellenálló képességét, megnyugtat, erőt ad, segíti a logikus gondolkodást és a koncentrálóképességet.

Tippek: Az asztmádat és egyéb légzési nehézségedet úgy tarthatod kordában, hogy a párologtatódba cseppentesz 3-6 csepp teafa illóolajat. Készíts lábgomba elleni lábfürdőt: 4-5 cseppet tegyél a vízbe és áztasd benne a lábad. Körömgombásodásnál a fertőzött körmöt naponta 2-3-szor 1-1 csepp hígítatlan teafaolajjal ecseteld, 5-7 napon át.

Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia)Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia)

">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben” A teafa illóolaj valóságos minipatika! Általános fertőtlenítőszer, széles spektrumú, erőteljes baktérium, gomba és bőrparazita-ellenes tulajdonságaival vált ismerté. Kiválóan alkalmazható fertőtlenítő oldatok összetevőjeként szájpenészre. A gyulladások gyógyszere (szájfekély, fogínygyulladás, fogfájás). Alkalmazható bőrbetegségekre, leégésre, pattanásokra, vágásokra, sebekre, rovarcsípésre, pikkelysömörre. Enyhíti a viszketést, kiütést a bőrödön, segít megakadályozni a fertőzések továbbterjedését is. Légúti betegségek tüneteit enyhíti: asztma, hörghurut, megfázás, köhögés, fülfájás, torokfájás, mandula-, és gégegyulladás. Erősíti a szervezet ellenálló képességét, megnyugtat, erőt ad, segíti a logikus gondolkodást és a koncentrálóképességet. Tippek: Az asztmádat és egyéb légzési nehézségedet úgy tarthatod kordában, hogy a párologtatódba cseppentesz 3-6 csepp teafa illóolajat. Készíts lábgomba elleni lábfürdőt: 4-5 cseppet tegyél a vízbe és áztasd benne a lábad. Körömgombásodásnál a fertőzött körmöt naponta 2-3-szor 1-1 csepp hígítatlan teafaolajjal ecseteld, 5-7 napon át. Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú teafa illóolaj (Melaleuca alternifolia)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data