Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Sare de baie "Mineral +" 500g

10.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Verifică termen de livrare
Brand: Biobear

Mineral +

3 tipuri de sare și magneziu pot ajuta la relaxarea minții, a mușchilor și a articulațiilor rigide.

BATH SALT SARE DE BAIE FÜRDŐSÓ

Săruri de baie Biobear sunt absolute naturale, ceea ce înseamnă, că nu au efect iritant. Sunt fabricate din ingrediente de calitate, nu conțin coloranți artificiali, parfumuri și alte substanțe nocive.

MOD DE ADMINISTRARE

Punem 500g sare de baie în cadă și adăugăm apă caldă(35-39°C). Timpul tratamentului este de 15-25 min. Recomandăm 10-15 ședințe.

Ingredients: Praid salt, Himalayan salt, Sea Salt, Magnesium Flakes, Lavandula angustifolia*. *essential oil

Manufacturer and distributor: BIOBEAR.ro

Mineral +3 tipuri de sare și magneziu pot ajuta la relaxarea minții, a mușchilor și a articulațiilor rigide.BATH SALT SARE DE BAIE FÜRDŐSÓSăruri de baie Biobear sunt absolute naturale, ceea ce înseamnă, că nu au efect iritant. Sunt fabricate din ingrediente de calitate, nu conțin coloranți artificiali, parfumuri și alte substanțe nocive.MOD DE ADMINISTRAREPunem 500g sare de baie în cadă și adăugăm apă caldă(35-39°C). Timpul tratamentului este de 15-25 min. Recomandăm 10-15 ședințe.Ingredients: Praid salt, Himalayan salt, Sea Salt, Magnesium Flakes, Lavandula angustifolia*. *essential oilManufacturer and distributor: BIOBEAR.ro
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare