Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

Pernă de sare SALĂ DE JOCURI - calitatea Biobear - 1kg

28.90 RON

(Doar la comandă)
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Perne de sare
Brand: Biobear

Aveți acasă o pernă de sare? Dacă nu, e o mare greșeală!

Este cea mai sigură și eficientă metodă pentru tratarea durerilor musculare și pentru tratarea multor dureri. Cristalele de sare din Praid conțin 84 minerale, ceea ce sunt esențiale pentru viață. Eficacitatea lor constă în puterea de a mineraliza, energiza, reîncărca organismul cu electroliți, de a menține echilibrul ph al organismului și în abilitatea de a îmbunătăți circulația, respirația și funcțiile sistemului nervos.

Cum să le folosiți?

Perna de sare poate fi folosită și la temperatura camerei, dar este mult mai eficientă dacă se încălzește sau se răcește.

Dacă folosim perna de sare în cazul accidentărilor sportive, trebuie folosită în primele 24 de ore ca și o compresă rece, pentru a controla umflarea. După 24 de ore perna de sare este folosită ca și o compresă caldă pentru a îmbunătăți circulația și a accelera procesul de vindecare.

Lângă avantajele cristalelor naturale de sare utilizarea pernelor de sare Biobear ca o compresă de caldă sau rece este mult mai eficientă, decât alte comprese medicale, fiindcă pernele țin căldura și răceala pe o perioadă mai lungă. Pernele de sare Biobear sunt complet sigure pentru copii, sunt ideale pentru uz casnic, dar și pentru spa-uri și centre de masaj.

Cea mai bună parte în terapia cu pernă de sare este, că nu există supradozare. Vă puteți bucura de efectul și confortul calmant al pernelor de sare Biobear, în fiecare zi fără efecte secundare.Dacă folosim perna de sare în cazul accidentărilor sportive, trebuie folosită în primele 24 de ore ca și o compresă rece, pentru a controla umflarea. După 24 de ore perna de sare este folosită ca și o compresă caldă pentru a îmbunătăți circulația și a accelera procesul de vindecare.

Lângă avantajele cristalelor naturale de sare utilizarea pernelor de sare Biobear ca o compresă de caldă sau rece este mult mai eficientă, decât alte comprese medicale, fiindcă pernele țin căldura și răceala pe o perioadă mai lungă. Pernele de sare Biobear sunt complet sigure pentru copii, sunt ideale pentru uz casnic, dar și pentru spa-uri și centre de masaj.

Cea mai bună parte în terapia cu pernă de sare este, că nu există supradozare. Vă puteți bucura de efectul și confortul calmant al pernelor de sare Biobear, în fiecare zi fără efecte secundare.

">


Aveți acasă o pernă de sare? Dacă nu, e o mare greșeală!Este cea mai sigură și eficientă metodă pentru tratarea durerilor musculare și pentru tratarea multor dureri. Cristalele de sare din Praid conțin 84 minerale, ceea ce sunt esențiale pentru viață. Eficacitatea lor constă în puterea de a mineraliza, energiza, reîncărca organismul cu electroliți, de a menține echilibrul ph al organismului și în abilitatea de a îmbunătăți circulația, respirația și funcțiile sistemului nervos.Cum să le folosiți?Perna de sare poate fi folosită și la temperatura camerei, dar este mult mai eficientă dacă se încălzește sau se răcește. Dacă folosim perna de sare în cazul accidentărilor sportive, trebuie folosită în primele 24 de ore ca și o compresă rece, pentru a controla umflarea. După 24 de ore perna de sare este folosită ca și o compresă caldă pentru a îmbunătăți circulația și a accelera procesul de vindecare. Lângă avantajele cristalelor naturale de sare utilizarea pernelor de sare Biobear ca o compresă de caldă sau rece este mult mai eficientă, decât alte comprese medicale, fiindcă pernele țin căldura și răceala pe o perioadă mai lungă. Pernele de sare Biobear sunt complet sigure pentru copii, sunt ideale pentru uz casnic, dar și pentru spa-uri și centre de masaj.Cea mai bună parte în terapia cu pernă de sare este, că nu există supradozare. Vă puteți bucura de efectul și confortul calmant al pernelor de sare Biobear, în fiecare zi fără efecte secundare.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data