Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Pacsuli illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

17.00 RON
-30%
11.90 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Pacsuli - Hosszan tartó, meleg, édes illat.

A pacsuli illóolaj antibakteriális, gyulladáscsökkentő, idegrendszeri- és értonizáló hatású, ezért szorongás és depresszió, valamint bőrbántalmak kezelésére használják. A pacsuli illóolaj az illatszeripar nagy becsben tartott alapanyaga. Nélkülözhetetlen alkotója a nehéz parfümöknek. Alig van olyan keleti luxusparfüm, amely ne tartalmazná ezt a különös illatú olajat. A parfümök mellett szappanok, kozmetikai szerek és dohányáruk illatosítására, illetve füstölésre is használják.

Tipp: a fürdővízbe csepegtessünk 10-12 cseppet, ajánlatos előre feloldani.

A pacsuliolaj nem toxikus, nem irritiáló és nem fototoxikus.

Összetevők: 100% tisztaságú pacsuli illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Pacsuli - Hosszan tartó, meleg, édes illat.A pacsuli illóolaj antibakteriális, gyulladáscsökkentő, idegrendszeri- és értonizáló hatású, ezért szorongás és depresszió, valamint bőrbántalmak kezelésére használják. A pacsuli illóolaj az illatszeripar nagy becsben tartott alapanyaga. Nélkülözhetetlen alkotója a nehéz parfümöknek. Alig van olyan keleti luxusparfüm, amely ne tartalmazná ezt a különös illatú olajat. A parfümök mellett szappanok, kozmetikai szerek és dohányáruk illatosítására, illetve füstölésre is használják.Tipp: a fürdővízbe csepegtessünk 10-12 cseppet, ajánlatos előre feloldani.A pacsuliolaj nem toxikus, nem irritiáló és nem fototoxikus.Összetevők: 100% tisztaságú pacsuli illóolaj.Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data