Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Női nemez papucs 10 - Tervezd meg, mi elkészítjük!

250.00 RON

(Csak rendelésre)

Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Női mamuszok

Rövid leírás: 100% gyapjúból, kézzel készített, helyi alapanyagból, a talprész külső borítása bőr.

Jellemzői: meleg, kényelmes, illeszkedik a lábhoz, könnyű, tartós, egyedi, . . .

Kiknek ajánljuk:

  • kicsiknek- a sokak által ajánlott mezítláb járásra a legjobb megoldás,
  • nagyoknak, fázós lábúaknak, hideg padlóra, érrendszeri problémákra, lábfejen lévő bőrkeményedésekre, . . .

Főbb tudnivalók:

Rendelésre dolgozunk, az Ön kérése szerint (méret, szín, minta, ...) tervezzük meg és készítjük el a megrendelt darabot, továbbá lehetőség van a készítési folyamat megtekintésére / saját darab elkészítésére is székhelyünkön.

Az itt látható darabok mintául szolgálnak. Mivel mindenik egyedi, két teljesen egyforma pár elkészítését nem vállaljuk, ezzel biztosítva az egyediséget.

Készítési folyamat: a nyers gyapjú tisztítása, fésülése, festése, meleg vízzel és szappannal való összedolgozása (nemezelése), forma kialakítása, szárítása, talp felvarrása

Rendelés: szükséges a talphossz mérete, meghatározni a láb milyenségét (vékony, normál, duci), szín, minta / díszítés.

A megrendeléstől számítva 1 hét az elkészítési idő.

Az egyedi nemez mamuszokat a CreativedecorArt készítí.készítí.

">


Rövid leírás: 100% gyapjúból, kézzel készített, helyi alapanyagból, a talprész külső borítása bőr.Jellemzői: meleg, kényelmes, illeszkedik a lábhoz, könnyű, tartós, egyedi, . . .Kiknek ajánljuk:kicsiknek- a sokak által ajánlott mezítláb járásra a legjobb megoldás,nagyoknak, fázós lábúaknak, hideg padlóra, érrendszeri problémákra, lábfejen lévő bőrkeményedésekre, . . .Főbb tudnivalók:Rendelésre dolgozunk, az Ön kérése szerint (méret, szín, minta, ...) tervezzük meg és készítjük el a megrendelt darabot, továbbá lehetőség van a készítési folyamat megtekintésére / saját darab elkészítésére is székhelyünkön.Az itt látható darabok mintául szolgálnak. Mivel mindenik egyedi, két teljesen egyforma pár elkészítését nem vállaljuk, ezzel biztosítva az egyediséget.Készítési folyamat: a nyers gyapjú tisztítása, fésülése, festése, meleg vízzel és szappannal való összedolgozása (nemezelése), forma kialakítása, szárítása, talp felvarrásaRendelés: szükséges a talphossz mérete, meghatározni a láb milyenségét (vékony, normál, duci), szín, minta / díszítés.A megrendeléstől számítva 1 hét az elkészítési idő.Az egyedi nemez mamuszokat a CreativedecorArt készítí.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data