Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Narancs illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

13.50 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Narancs illóolaj a stressz ellen.

Kellemes hangulatot varázsolhatsz vele az otthonodban és közben frissít is. Kínában a narancs a boldogság és a siker szimbóluma. Ajánlatos akkor használni, mikor úgy érzed, hogy lemerült vagy, nincs kedved semmihez, vagy egyáltalán nem tudsz már feltöltődni.

A Narancs illóolaj álmatlanság ellen is segíthet. Cseppents 5-7 cseppet a párologtatóba.

Tipp: ha rosszkedvűnek, depressziósnak érzed magad, vagy nehezen alszol el, keverd el egy pár csepp levendula illóolajjal a narancs illóolajat, így egy harmonikus keveréket kapsz.

Összetevők: 100% tisztaságú narancs illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Narancs illóolaj a stressz ellen. Kellemes hangulatot varázsolhatsz vele az otthonodban és közben frissít is. Kínában a narancs a boldogság és a siker szimbóluma. Ajánlatos akkor használni, mikor úgy érzed, hogy lemerült vagy, nincs kedved semmihez, vagy egyáltalán nem tudsz már feltöltődni. A Narancs illóolaj álmatlanság ellen is segíthet. Cseppents 5-7 cseppet a párologtatóba. Tipp: ha rosszkedvűnek, depressziósnak érzed magad, vagy nehezen alszol el, keverd el egy pár csepp levendula illóolajjal a narancs illóolajat, így egy harmonikus keveréket kapsz.Összetevők: 100% tisztaságú narancs illóolaj.Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data