Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Narancs illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

25.00 RON

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Narancs illóolaj a stressz ellen.

  • Kellemes, édeskés illatú, párologtatással nyugtató környezetet teremt.
  • Csökkenti a felnőttek és a gyerekek alvási zavarait, idegességi tüneteit.
  • Illatos fürdők alkotórésze, rossz közérzet, nyomott hangulat ellen kiváló, az egyik legjobb természetes stresszoldó.
  • Nagyon hatékony a téli levertség, és a menstruációt megelőző, valamint a változó korban fellépő ideges letörtség kezelésére.

Tipp: Vízzel telt párologtató edénybe, aromalámpába csepegtess 3-5 cseppet az illóolajból. Fürdéshez 3-6 cseppet oldj fel egy evőkanálnyi mézben, tejben, tejszínben, vagy keverd bele habfürdőbe, majd ezután tedd a vízbe.

Összetevők: 100% természetes és 100% tiszta narancs illóolaj (Citrus sinensis)

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben” Narancs illóolaj a stressz ellen. Kellemes, édeskés illatú, párologtatással nyugtató környezetet teremt. Csökkenti a felnőttek és a gyerekek alvási zavarait, idegességi tüneteit. Illatos fürdők alkotórésze, rossz közérzet, nyomott hangulat ellen kiváló, az egyik legjobb természetes stresszoldó. Nagyon hatékony a téli levertség, és a menstruációt megelőző, valamint a változó korban fellépő ideges letörtség kezelésére. Tipp: Vízzel telt párologtató edénybe, aromalámpába csepegtess 3-5 cseppet az illóolajból. Fürdéshez 3-6 cseppet oldj fel egy evőkanálnyi mézben, tejben, tejszínben, vagy keverd bele habfürdőbe, majd ezután tedd a vízbe. Összetevők: 100% természetes és 100% tiszta narancs illóolaj (Citrus sinensis)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás