Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Oslo ultrahangos aroma diffúzor

190.40 RON


Siess! Már csak 1 termék van készleten.
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Márka: Biobear

Ultrahangos légtér illatosító készülék.

Ez a készülék az ultrahang segítségével, molekuláira bontva porlasztják a légtérbe a víztartályba töltött vízbe cseppentett illóolajokat.

Az ultrahangos diffúzorok nagy előnye, hogy hideg párát juttatnak a helyiség levegőjébe. Ezzel „egészségesen” párologtatnak, közben pedig a levegőt is fertőtlenítik. Főleg a téli időszakban fontos ez. Halkan működnek, egyszerű a használatuk és a karbantartásuk, tisztításuk. Nagyobb terekben is jól alkalmazhatóak, teljesítménytől függően.

- Időzítő 3-6 óra.

- LED világítás: 7 féle.

- USB kábel 100cm hosszú.

- Automatikus kikapcsolás, amikor a víz kifogy.

- Magasság: 9.5cm, átmérő: 13.5cm, súly: 330g.

Ultrahangos légtér illatosító készülék.Ez a készülék az ultrahang segítségével, molekuláira bontva porlasztják a légtérbe a víztartályba töltött vízbe cseppentett illóolajokat. Az ultrahangos diffúzorok nagy előnye, hogy hideg párát juttatnak a helyiség levegőjébe. Ezzel „egészségesen” párologtatnak, közben pedig a levegőt is fertőtlenítik. Főleg a téli időszakban fontos ez. Halkan működnek, egyszerű a használatuk és a karbantartásuk, tisztításuk. Nagyobb terekben is jól alkalmazhatóak, teljesítménytől függően.- Időzítő 3-6 óra.- LED világítás: 7 féle. - USB kábel 100cm hosszú. - Automatikus kikapcsolás, amikor a víz kifogy. - Magasság: 9.5cm, átmérő: 13.5cm, súly: 330g.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data