Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Kubeba illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

17.50 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Kubeba illóolaj - a nyugalom illata.

  • Jó idegrendszeri tonizálószer, ezért enyhe fokú depresszió, idegesség, aggódás és stressz esetén javasoljuk különböző formában ( pl. aromalámpából párologtatva vagy fürdővízbe cseppentve )történő használatát.
  • Emellett légúti fertőzések idején is ajánlatos párologtatásra és inhalálószerek alkotórészeként használni a kubebaolajat, mert fontosabb alkotórészei fertőtlenítő és antimikrobiális hatással is rendelkeznek.
  • Jó bőrtonizáló és fertőtlenítő, ezért elsősorban zsíros bőr kezelésére alkalmas.
  • Elsősorban azoknak ajánlott, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve. A depresszió frissítő ellenszere.

Tipp: Tegyünk 3-6 cseppet a párologtatóba és máris úgy érezhetjük nyertünk egy kis pozitív energiatartalékot.

Összetevők: 100% természetes 100% tisztaságú kubeba illóolaj (Litsea cubeba)
">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Kubeba illóolaj - a nyugalom illata.Jó idegrendszeri tonizálószer, ezért enyhe fokú depresszió, idegesség, aggódás és stressz esetén javasoljuk különböző formában ( pl. aromalámpából párologtatva vagy fürdővízbe cseppentve )történő használatát. Emellett légúti fertőzések idején is ajánlatos párologtatásra és inhalálószerek alkotórészeként használni a kubebaolajat, mert fontosabb alkotórészei fertőtlenítő és antimikrobiális hatással is rendelkeznek. Jó bőrtonizáló és fertőtlenítő, ezért elsősorban zsíros bőr kezelésére alkalmas.Elsősorban azoknak ajánlott, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve. A depresszió frissítő ellenszere.Tipp: Tegyünk 3-6 cseppet a párologtatóba és máris úgy érezhetjük nyertünk egy kis pozitív energiatartalékot. Összetevők: 100% természetes 100% tisztaságú kubeba illóolaj (Litsea cubeba)
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data