Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Kubeba illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

16.50 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Kubeba illóolaj - a nyugalom illata.

A kubebabors (Litsea kubeba) gyakorlatilag egy akár 5-8 méter magasra is felnövő fa, érdekessége, hogy törzsének átmérője mégis csupán 6-20 cm. Egyéb nevei faggyúfa, hegyi bors, varázslatos kínai neve pedig May Chang. A fán fehéres, halványsárga citromillatú virágok nőnek, termése olyan mint egy kisebb fajta paprika és ebben rejtőzik a lényeg: maga a kubebabors. A 4-6 milliméter átmérőjű zöld, illóolajjal teli mag érés közben pirosra, majd sötétbarnára színeződik. Csodálatos fácska ez, úgy ahogy van frissítő illatokban pompázik, mert a növény minden része tartalmaz illóolajat. Illóolajat lehet kivonni -a borsocskán kívül-az ágakból, a virágokból, a kéregből de még a gyökérből is, azonban ezek az olajok nem azonos összetételűek az aromaterápiában használatos illóolajjal amelyet kizárólag a “borsból “vonnak ki.

Aromaterápiás hatásait tekintve hasonló a citromfű olajhoz, egyik legfőbb hatása a mentális és fizikai pihenés elősegítése. Nyugtató, antidepresszáns hatású illóolaj, mely párologtatóba vagy fürdővízbe cseppentve jótékony hatással bír az olyan negatív érzelmi állapotokra, mint a depresszió, a szorongás, a szomorúság vagy a stressz, emellett alvászavar esetén is sikerrel alkalmazható. Nyugtat, felfrissít és harmóniát teremt.

Elsősorban azoknak ajánlott tehát, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve, vagy a ” nem lehet kikapcsolni ” érzés még az otthoni pihenésüket is képes megzavarni. A téli depresszió frissítő ellenszere, csak tegyünk néhány cseppet a párologtatóba és máris úgy érezhetjük nyertünk egy kis pozitív energiatartalékot.

Egyes vallásokban a “nyugalom olajának ” is nevezik: meditáció vagy imádkozás előtt pár csepp olajat mandulaolajba keverve testápolásra használták.

Figyelmeztetés: a kubebabors illóolaj általában nem irritáló, nem mérgező, nem fényérzékenyítő, egyéni érzékenység azonban előfordulhat!

Összetevők: 100% tisztaságú kubeba illóolaj.
">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Kubeba illóolaj - a nyugalom illata.A kubebabors (Litsea kubeba) gyakorlatilag egy akár 5-8 méter magasra is felnövő fa, érdekessége, hogy törzsének átmérője mégis csupán 6-20 cm. Egyéb nevei faggyúfa, hegyi bors, varázslatos kínai neve pedig May Chang. A fán fehéres, halványsárga citromillatú virágok nőnek, termése olyan mint egy kisebb fajta paprika és ebben rejtőzik a lényeg: maga a kubebabors. A 4-6 milliméter átmérőjű zöld, illóolajjal teli mag érés közben pirosra, majd sötétbarnára színeződik. Csodálatos fácska ez, úgy ahogy van frissítő illatokban pompázik, mert a növény minden része tartalmaz illóolajat. Illóolajat lehet kivonni -a borsocskán kívül-az ágakból, a virágokból, a kéregből de még a gyökérből is, azonban ezek az olajok nem azonos összetételűek az aromaterápiában használatos illóolajjal amelyet kizárólag a “borsból “vonnak ki.Aromaterápiás hatásait tekintve hasonló a citromfű olajhoz, egyik legfőbb hatása a mentális és fizikai pihenés elősegítése. Nyugtató, antidepresszáns hatású illóolaj, mely párologtatóba vagy fürdővízbe cseppentve jótékony hatással bír az olyan negatív érzelmi állapotokra, mint a depresszió, a szorongás, a szomorúság vagy a stressz, emellett alvászavar esetén is sikerrel alkalmazható. Nyugtat, felfrissít és harmóniát teremt. Elsősorban azoknak ajánlott tehát, akik erőteljes munkahelyi stressznek vannak kitéve, vagy a ” nem lehet kikapcsolni ” érzés még az otthoni pihenésüket is képes megzavarni. A téli depresszió frissítő ellenszere, csak tegyünk néhány cseppet a párologtatóba és máris úgy érezhetjük nyertünk egy kis pozitív energiatartalékot. Egyes vallásokban a “nyugalom olajának ” is nevezik: meditáció vagy imádkozás előtt pár csepp olajat mandulaolajba keverve testápolásra használták.Figyelmeztetés: a kubebabors illóolaj általában nem irritáló, nem mérgező, nem fényérzékenyítő, egyéni érzékenység azonban előfordulhat!Összetevők: 100% tisztaságú kubeba illóolaj.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data