Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Kézműves szappan - Mangosztán

18.30 RON

(Csak rendelésre)
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Szappanok
Márka: Biobear

A szappanok összetevőik szempontjából nagyon változatosak. Például, míg néhány szappan miatt a bőröd kiszárad, a többi szappan nagyon hidratáló. A glicerin szappanokat az egyik leghidratálóbb szappan típusnak tekintik. Az ilyen típusú szappan egyedülálló minősége lehetővé teszi, hogy hidratáló és hatékony legyen minden bőrtípusra. A glicerin szappan a bőrödet egészséges és hidratált állapotában tartja.

Érzékeny bőrre

Mivel a glicerin szappanok teljesen természetesek, különösen előnyösek az érzékeny bőrű emberek számára. A szintetikus összetevők okozhatnak bőrkomplikációkat vagy irritálhatják az alvó bőrproblémákat. A glicerin szappan viszont a legérzékenyebb bőrre is használható. Olyan bőrproblémák esetén is alkalmazható, mint például az ekcéma vagy a psoriasis. A glicerin szappanok nem irritálják a bőrt, és nem okoznak negatív reakciókat, mint a normál szappan.

Hidratáló

A glicerin egy nedvesítőszer, ami azt jelenti, hogy vonzza a nedvességet. Ennek a minőségi hatásának köszönhetően a glicerin szappanok vonzzák a nedvességet a bőrhöz, és rögzítik azt. Ez biztosítja a bőrödnek a folyamatos hidratálódását. Egyes szappanokkal ellentétben, amelyek kiszárítják a bőröd, a glicerin szappan több órán keresztül hidratáltan tartja. A glicerin szappan rendszeres használata elősegítheti, hogy a bőröd puhábba váljon.

Egészséges bőr

Ha a bőrt rendszeresen hidratálod, megteremtheted az egészséges bőr alapját. A teljesen hidratált és egészséges bőr megakadályozza a ráncok, striák és könnyek kialakulását a bőrödben. Bár a glicerin kiváló szappan az egész test tisztításához, az arcmosáshoz további előnyökkel járhat. Az arcbőr kiszáradására szolgáló kemény szappan használatakor a bőr gyakran pótolja a szárazságát azáltal, hogy extra olajat hoz létre, amely eltömíti a bőrt és bőrproblémákat okoz. A glicerin szappan segíthet csökkenteni vagy teljesen megszabadulhat a pattanásoktól, amikor arcmosóként használja.

A szappanok összetevőik szempontjából nagyon változatosak. Például, míg néhány szappan miatt a bőröd kiszárad, a többi szappan nagyon hidratáló. A glicerin szappanokat az egyik leghidratálóbb szappan típusnak tekintik. Az ilyen típusú szappan egyedülálló minősége lehetővé teszi, hogy hidratáló és hatékony legyen minden bőrtípusra. A glicerin szappan a bőrödet egészséges és hidratált állapotában tartja.Érzékeny bőrreMivel a glicerin szappanok teljesen természetesek, különösen előnyösek az érzékeny bőrű emberek számára. A szintetikus összetevők okozhatnak bőrkomplikációkat vagy irritálhatják az alvó bőrproblémákat. A glicerin szappan viszont a legérzékenyebb bőrre is használható. Olyan bőrproblémák esetén is alkalmazható, mint például az ekcéma vagy a psoriasis. A glicerin szappanok nem irritálják a bőrt, és nem okoznak negatív reakciókat, mint a normál szappan.HidratálóA glicerin egy nedvesítőszer, ami azt jelenti, hogy vonzza a nedvességet. Ennek a minőségi hatásának köszönhetően a glicerin szappanok vonzzák a nedvességet a bőrhöz, és rögzítik azt. Ez biztosítja a bőrödnek a folyamatos hidratálódását. Egyes szappanokkal ellentétben, amelyek kiszárítják a bőröd, a glicerin szappan több órán keresztül hidratáltan tartja. A glicerin szappan rendszeres használata elősegítheti, hogy a bőröd puhábba váljon.Egészséges bőrHa a bőrt rendszeresen hidratálod, megteremtheted az egészséges bőr alapját. A teljesen hidratált és egészséges bőr megakadályozza a ráncok, striák és könnyek kialakulását a bőrödben. Bár a glicerin kiváló szappan az egész test tisztításához, az arcmosáshoz további előnyökkel járhat. Az arcbőr kiszáradására szolgáló kemény szappan használatakor a bőr gyakran pótolja a szárazságát azáltal, hogy extra olajat hoz létre, amely eltömíti a bőrt és bőrproblémákat okoz. A glicerin szappan segíthet csökkenteni vagy teljesen megszabadulhat a pattanásoktól, amikor arcmosóként használja.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data