Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Keserűnarancs illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

15.50 RON
-30%
10.85 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Az éretlen keserűnarancs cseresznye méretű gyümölcs, innen kapta a "petit grain" vagyis "kis szemek" nevet is.

A keserűnarancs-olaj serkentőleg hat a testre és a szellemre egyaránt. A természetgyógyászatban gyakran alkalmazzák bőrbetegségek ellen. Görcsoldó hatású, enyhíti az idegi alapú panaszokat, mint amilyen a fejfájás és a migrén. Üde illatával élénkít, elűzi a depressziót és a szorongást. Ezen kívül segítséget nyújt libidóproblémák esetén (elsősorban nőknél), fokozza a szexuális vágyat, csökkenti a potenciazavarokat. Hatásos gyógyír lehet álmatlanság és gyermekeknél jelentkező rémálmok ellen, ha más illóolajokkal elkeverve aromaterápiás mécsesben párologtatjuk. Fürdővízbe csepegtetve izzadásgátló, frissítő, dezodoráló hatású. Aromalámpás párologtatás esetén derűs és jó kedvet varázsol, oldja a feszültséget.

Figyelem: Fényérzékenységet okozhat!

Összetevők: 100% tisztaságú keserűnarancs illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.A keserűnarancs-olaj serkentőleg hat a testre és a szellemre egyaránt. A természetgyógyászatban gyakran alkalmazzák bőrbetegségek ellen. Görcsoldó hatású, enyhíti az idegi alapú panaszokat, mint amilyen a fejfájás és a migrén. Üde illatával élénkít, elűzi a depressziót és a szorongást. Ezen kívül segítséget nyújt libidóproblémák esetén (elsősorban nőknél), fokozza a szexuális vágyat, csökkenti a potenciazavarokat. Hatásos gyógyír lehet álmatlanság és gyermekeknél jelentkező rémálmok ellen, ha más illóolajokkal elkeverve aromaterápiás mécsesben párologtatjuk. Fürdővízbe csepegtetve izzadásgátló, frissítő, dezodoráló hatású. Aromalámpás párologtatás esetén derűs és jó kedvet varázsol, oldja a feszültséget.

Figyelem: Fényérzékenységet okozhat!

Összetevők: 100% tisztaságú keserűnarancs illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Az éretlen keserűnarancs cseresznye méretű gyümölcs, innen kapta a "petit grain" vagyis "kis szemek" nevet is.A keserűnarancs-olaj serkentőleg hat a testre és a szellemre egyaránt. A természetgyógyászatban gyakran alkalmazzák bőrbetegségek ellen. Görcsoldó hatású, enyhíti az idegi alapú panaszokat, mint amilyen a fejfájás és a migrén. Üde illatával élénkít, elűzi a depressziót és a szorongást. Ezen kívül segítséget nyújt libidóproblémák esetén (elsősorban nőknél), fokozza a szexuális vágyat, csökkenti a potenciazavarokat. Hatásos gyógyír lehet álmatlanság és gyermekeknél jelentkező rémálmok ellen, ha más illóolajokkal elkeverve aromaterápiás mécsesben párologtatjuk. Fürdővízbe csepegtetve izzadásgátló, frissítő, dezodoráló hatású. Aromalámpás párologtatás esetén derűs és jó kedvet varázsol, oldja a feszültséget. Figyelem: Fényérzékenységet okozhat!Összetevők: 100% tisztaságú keserűnarancs illóolaj.Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data