Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Kakukkfű illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

22.00 RON

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Kakukkfű illóolaj a légúti problémák orvosa.

  • Széles spektrumú baktérium- és gombaölő, hasznos a bőrápoló készítményekbe, bőrgyulladásokra, gombásodásra, pattanásra.
  • Fellazítja a bőrt, felfrissíti az idegrendszert, nagy segítség a légzőrendszer számára is.
  • A kakukkfű illóolaj oldja a hörgők görcsét, feloldja a váladékot, és felszaggatja a köhögést.
  • Enyhíti az izomgörcsöt és az ízületi gyulladás fájdalmait.
  • Elősegíti az emésztést. Serkenti a vérkeringést, ezért nagyon jól kezelhető vele a narancsbõr.
  • Illata megerősíti az idegeket. Javítja az emlékezőképességet és az összpontosításra való készséget. Élénkít, annak ellenére, hogy a kakukkfûolajos fürdő az álmatlanságot szünteti meg.

Tipp: A megfázás első tüneteinek jelentkezésekor cseppents az aromaterápiás lámpába 5 csepp kakukkfű, 3 csepp eukaliptusz és 3 csepp citromfű illóolajat. Ez a keverék tisztítja a levegőt, javítja a légutak vérellátását, továbbá védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben.

Összetevők: 100% természetes és 100% tiszta kakukkfű illóolaj (Thymus vulgaris)

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben” Kakukkfű illóolaj a légúti problémák orvosa. Széles spektrumú baktérium- és gombaölő, hasznos a bőrápoló készítményekbe, bőrgyulladásokra, gombásodásra, pattanásra. Fellazítja a bőrt, felfrissíti az idegrendszert, nagy segítség a légzőrendszer számára is. A kakukkfű illóolaj oldja a hörgők görcsét, feloldja a váladékot, és felszaggatja a köhögést. Enyhíti az izomgörcsöt és az ízületi gyulladás fájdalmait. Elősegíti az emésztést. Serkenti a vérkeringést, ezért nagyon jól kezelhető vele a narancsbõr. Illata megerősíti az idegeket. Javítja az emlékezőképességet és az összpontosításra való készséget. Élénkít, annak ellenére, hogy a kakukkfûolajos fürdő az álmatlanságot szünteti meg. Tipp: A megfázás első tüneteinek jelentkezésekor cseppents az aromaterápiás lámpába 5 csepp kakukkfű, 3 csepp eukaliptusz és 3 csepp citromfű illóolajat. Ez a keverék tisztítja a levegőt, javítja a légutak vérellátását, továbbá védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben. Összetevők: 100% természetes és 100% tiszta kakukkfű illóolaj (Thymus vulgaris)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data