Hello, dragi clienți. Trebuie menționăm, că produsele Biobear sunt făcute 100% manual pentru a obține cea mai înaltă calitate. Din această cauză stocul nostru este limitat!

"Îmi place!" card cadou

100.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Card cadou
Brand: Biobear

Valoarea cardului de card este 100 RON, care poate fi folosit numai în magazinul nostru online.

Cardul cadou vă trimitem prin e-mail, în formă descărcabilă, cu marcarea codului promoțional. Vă rugăm să menționați e-mail-ul persoanei, cui doriți să dăruiți acest card. În rubrica ” Mesaj” la comandă menționați data livrării propuse. Dacă doriți și un mesaj personalizat lângă cardul cadou, vă rugăm să scrieți mesajul în această rubrică.

Cardul poate fi folosit o singură dată, care este valabil timp de 3 luni de la primire.În cazul în care valoarea comenzii este mai mică decât suma cardului, nu avem posibilitatea de a da banii înapoi, iar suma rămasă nu poate fi folosită la o altă comandă. Poate fi folosit și cu alte reduceri (în afară de alte carduri de cadou)!

Detalii despre carduri de cadou puteți citi AICI!
AICI!


">


Valoarea cardului de card este 100 RON, care poate fi folosit numai în magazinul nostru online. Cardul cadou vă trimitem prin e-mail, în formă descărcabilă, cu marcarea codului promoțional. Vă rugăm să menționați e-mail-ul persoanei, cui doriți să dăruiți acest card. În rubrica ” Mesaj” la comandă menționați data livrării propuse. Dacă doriți și un mesaj personalizat lângă cardul cadou, vă rugăm să scrieți mesajul în această rubrică.Cardul poate fi folosit o singură dată, care este valabil timp de 3 luni de la primire.În cazul în care valoarea comenzii este mai mică decât suma cardului, nu avem posibilitatea de a da banii înapoi, iar suma rămasă nu poate fi folosită la o altă comandă. Poate fi folosit și cu alte reduceri (în afară de alte carduri de cadou)!Detalii despre carduri de cadou puteți citi AICI!

Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Favorite
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data