Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Vissza

Mi különbözteti meg a fürdőbombáinkat a többitől?​

Hasznos tudnivalók - 2020-07-09

Az igazság: tudjuk, hogy manapság nem mi vagyunk az egyetlen társaság, amely fürdőbombákat kínál.

A házi készítésű kisvállalkozásoktól kezdve a nagykereskedőkön keresztül mindenhol megtalálható ez a pezsgő csoda, és ez fantasztikus! Meggyőződésünk, hogy minél többen pihennek a kádban, annál jobb lesz a világ.

Szerény véleményünk szerint a Biobear fürdőbombák a legjobbak. Tehát pontosan mi különbözteti meg a fürdőbombáinkat a többitől?

1. A mi fürdőbombáink autentikusak.

A Biobear fürdőbomba visszarepít az időben! Körülbelül az 1970-1980-as években nagymamám kísérletezett a szódabikarbóna és a citromsav kombinációival, hogy egy kis pezsgést adjon hozzá a napi fürdőzéshez. Gondoltam én ezt, amikor elmesélte, hogy ezt használta. Az igazság az, hogy nem a pezsgő élmény miatt adta hozzá a fürdővízhez. Azért használta, mert tudta, hogy ez a két összetevő kombinációja tisztítja, szagtalanítja és javítja a bőrt. Innentől már csak a fantáziánkra volt szükség, hogy érdekesebbé tegyük a dolgot. Illóolajokat, virágszirmokat adtunk hozzá a keverékhez, hogy igazi pezsgő fürdőélményt hozzunk létre, amiről híresek vagyunk.

2. Nem csak a kinézetük különleges.

A fürdőbombák látványosak, de a mieinknek nagyon sok értéke van a jó megjelenésükön túl. Mindegyik darabot kézzel készítünk sok szeretettel Erdély szívében, Hargita megyében. Fürdőbombáink természetesek és vegánbarátok, ami azt jelenti, hogy nincs irritáló hatásuk. Válogatott minőségi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, parfümöt és egyéb káros anyagokat. Ezenkívül minden fürdõbomba 100% tiszta illóolajok keverékével készül, hogy egyedi aromaterápiás élményt nyújtson közvetlenül a kádban.

Image 57

Olvass a fürdőbombáink gyógyító hatásairól: KATTINTS IDE

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data