Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Grapefruit illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

24.00 RON

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Igazi léleküdítő

  • A Grapefruit illóolaj főbb hatásaiként a fertőtlenítő, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatásokat lehet megemlíteni.
  • Szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni aromalámpák vizébe cseppentve vagy levegőbe porlasztva, illetve a légzés könnyítését célzó inhaláló keverékek alkotórészeként.
  • Emellett zsíros, pattanásos bőr ápolására is ajánljuk.
  • Kellemes, frissítő illata miatt kedvelt alkotórésze lehet a masszázs- és fürdőolajoknak is.

Tipp: Készíts meleg fürdőt, de mielőtt elmerülnél benne, adj hozzá 3-6 csepp grapefruit illóolajat.

Összetevők: természetes és 100% tisztaságú grapefruit illóolaj (Citrus paradisii)

 

 

 

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben” Igazi léleküdítő A Grapefruit illóolaj főbb hatásaiként a fertőtlenítő, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatásokat lehet megemlíteni. Szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni aromalámpák vizébe cseppentve vagy levegőbe porlasztva, illetve a légzés könnyítését célzó inhaláló keverékek alkotórészeként. Emellett zsíros, pattanásos bőr ápolására is ajánljuk. Kellemes, frissítő illata miatt kedvelt alkotórésze lehet a masszázs- és fürdőolajoknak is. Tipp: Készíts meleg fürdőt, de mielőtt elmerülnél benne, adj hozzá 3-6 csepp grapefruit illóolajat. Összetevők: természetes és 100% tisztaságú grapefruit illóolaj (Citrus paradisii)      
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data