Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Fenyő illóolaj 100% természetes - Biobear minőség - 10ml

13.50 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Kellemes illatú segítség az egészség megóvásában.

Értékes antioxidánsokat tartalmaz, segít a fertőzések, sebek kezelésében, megfázásos tünetek kezelésére is alkalmas, mivel fellazítja a nyálkahártyát, így segít a köhögés megszüntetésében, a légzőszervek megtisztulásában. Aromalámpában vagy vízzel teli edényben a radiátoron párologtatva nem csak a hangulatodat javíthatod vele, hanem még egészséged is védheted, ugyanis a fenyő illóolaj elpusztítja a levegőben lévő mikrobákat. Alkalmazható masszázsolajokba, kozmetikumokba és szappanba is.

Tipp: Nátha, köhögés, homlok- és arcüreg gyulladás esetén forraljunk egy liter vizet egy használaton kívüli edényben, cseppentsünk bele két csepp eukaliptusz, két csepp fenyő és egy csepp kakukkfű illóolajat. Kb.15 percen át tartson a gőzölés, ezalatt fejünket ne takarjuk le! Ezt naponta ismételjük meg, egészen a gyógyulásig! Gyerekeknél is alkalmazható: az előkészületek ugyanazok, viszont a gőz könnyen okozhat sérüléseket, ha nem vagyunk óvatosak, ezért vegyük ölbe a gyereket, karjait gondosan fogjuk le és inhaláltassuk; figyelmét vonjuk el egy izgalmas mesével.

Összetevők: 100% tisztaságú fenyő illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Kellemes illatú segítség az egészség megóvásában.Értékes antioxidánsokat tartalmaz, segít a fertőzések, sebek kezelésében, megfázásos tünetek kezelésére is alkalmas, mivel fellazítja a nyálkahártyát, így segít a köhögés megszüntetésében, a légzőszervek megtisztulásában. Aromalámpában vagy vízzel teli edényben a radiátoron párologtatva nem csak a hangulatodat javíthatod vele, hanem még egészséged is védheted, ugyanis a fenyő illóolaj elpusztítja a levegőben lévő mikrobákat. Alkalmazható masszázsolajokba, kozmetikumokba és szappanba is.Tipp: Nátha, köhögés, homlok- és arcüreg gyulladás esetén forraljunk egy liter vizet egy használaton kívüli edényben, cseppentsünk bele két csepp eukaliptusz, két csepp fenyő és egy csepp kakukkfű illóolajat. Kb.15 percen át tartson a gőzölés, ezalatt fejünket ne takarjuk le! Ezt naponta ismételjük meg, egészen a gyógyulásig! Gyerekeknél is alkalmazható: az előkészületek ugyanazok, viszont a gőz könnyen okozhat sérüléseket, ha nem vagyunk óvatosak, ezért vegyük ölbe a gyereket, karjait gondosan fogjuk le és inhaláltassuk; figyelmét vonjuk el egy izgalmas mesével. Összetevők: 100% tisztaságú fenyő illóolaj.Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data