Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Fahéj illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

15.70 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

A fahéj illóolaj élénkítő és vérpezsdítő!

A fahéj illóolaj hatékony társad lehet a rohanó hétköznapokban, hiszen édes, fűszeres illata nyugtató és stresszoldó hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Emellett vérbőségfokozó és melegítő hatásai miatt kiválóan alkalmas a cellulitiszes bőr kezelésére. Felpörget, felélénkít és hatásos akkor is, ha kimerültnek érzed magad.

A fahéj illóolaj antibakteriális, antivirális és antifungális hatású, ennek köszönhetően a fahéj illóolaj alkalmazásának legfontosabb területei a hűléses megbetegedések, légúti fertőzések és szájüregi gyulladások.

Tipp: Meghűléses megbetegedések esetén párologtassunk aromamécsesben 2 csepp fahéj, 1 csepp citromfű és 2 csepp eukaliptusz illóolajat. Ez a keverék gátolja baktériumok fejlődését, csírátlanítja a lakás levegőjét, csökkenti a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.

Összetevők: 100% tisztaságú fahéj illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.A fahéj illóolaj antibakteriális, antivirális és antifungális hatású, ennek köszönhetően a fahéj illóolaj alkalmazásának legfontosabb területei a hűléses megbetegedések, légúti fertőzések és szájüregi gyulladások.

Tipp: Meghűléses megbetegedések esetén párologtassunk aromamécsesben 2 csepp fahéj, 1 csepp citromfű és 2 csepp eukaliptusz illóolajat. Ez a keverék gátolja baktériumok fejlődését, csírátlanítja a lakás levegőjét, csökkenti a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.

Összetevők: 100% tisztaságú fahéj illóolaj.

Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.

">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”A fahéj illóolaj élénkítő és vérpezsdítő!A fahéj illóolaj hatékony társad lehet a rohanó hétköznapokban, hiszen édes, fűszeres illata nyugtató és stresszoldó hatással van a testre és a lélekre egyaránt. Emellett vérbőségfokozó és melegítő hatásai miatt kiválóan alkalmas a cellulitiszes bőr kezelésére. Felpörget, felélénkít és hatásos akkor is, ha kimerültnek érzed magad.A fahéj illóolaj antibakteriális, antivirális és antifungális hatású, ennek köszönhetően a fahéj illóolaj alkalmazásának legfontosabb területei a hűléses megbetegedések, légúti fertőzések és szájüregi gyulladások. Tipp: Meghűléses megbetegedések esetén párologtassunk aromamécsesben 2 csepp fahéj, 1 csepp citromfű és 2 csepp eukaliptusz illóolajat. Ez a keverék gátolja baktériumok fejlődését, csírátlanítja a lakás levegőjét, csökkenti a légúti fertőzések kialakulásának kockázatát.Összetevők: 100% tisztaságú fahéj illóolaj.Tárolás: Fénytől és melegtől védett, száraz helyen tárolandó.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data