Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Citronella illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

17.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Citronella illóolaj - sokoldalú frissítő

A citronella illóolaj az egyik legfőbb szúnyog és kullancs riasztó illatos olaj. Az antiszeptikus tulajdonsága miatt a levegőbe porlasztva kiváló fertőtlenítő és a kellemetlen szagokat is semlegesíti. Jó hatással van a bőrre: nyugtatja, tisztítja, fertőtleníti és csökkenti a gyulladást. Enyhíti a fejfájást, depresszió ellen is hat és javítja a kedélyállapotot.

Tipp:
Aromalámpába 4-5 cseppet, a fürdővízhez 8-10 csepp illóolajat adjunk. Bőrápoláshoz, lemosáshoz 4-5 csepp illóolajat csepegtessünk 1dl növényi olajba vagy vízben oldva.

Figyelmeztetés: a citronella illóolaj általában nem irritáló, nem mérgező, nem fényérzékenyítő, egyéni érzékenység azonban előfordulhat!

Összetevők: 100% tisztaságú citronella illóolaj.

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Citronella illóolaj - sokoldalú frissítő A citronella illóolaj az egyik legfőbb szúnyog és kullancs riasztó illatos olaj. Az antiszeptikus tulajdonsága miatt a levegőbe porlasztva kiváló fertőtlenítő és a kellemetlen szagokat is semlegesíti. Jó hatással van a bőrre: nyugtatja, tisztítja, fertőtleníti és csökkenti a gyulladást. Enyhíti a fejfájást, depresszió ellen is hat és javítja a kedélyállapotot.Tipp:Aromalámpába 4-5 cseppet, a fürdővízhez 8-10 csepp illóolajat adjunk. Bőrápoláshoz, lemosáshoz 4-5 csepp illóolajat csepegtessünk 1dl növényi olajba vagy vízben oldva.Figyelmeztetés: a citronella illóolaj általában nem irritáló, nem mérgező, nem fényérzékenyítő, egyéni érzékenység azonban előfordulhat!Összetevők: 100% tisztaságú citronella illóolaj.
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data