Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Citromfű illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

17.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben

A feszültségoldás sosem volt egyszerűbb!

  • Nyugtató, feszültségoldó hatásával a citromfű illóolaj az aromaterápia egyik kincse.
  • Belélegzése csökkenti a belső feszültséget, ezért jó hatással van a szív panaszokra, és az idegi alapú gyomorbántalmakra is.
  • Erős, friss, citromos illata otthonod légtereinek frissítésére is ideális.
  • Felvidít, élénkít és energizál, ugyanakkor kimerültség, idegi megterhelés és stressz esetén nyugtató hatással is bí­r.
  • Szinte mindegyik szúnyog elleni bőrkrémben megtalálható, erős szaga elriasztja a rovarokat.

Tipp: Csepegtess 1-2 cseppet egy zsebkendőre, majd lélegezd be. Néhány perc után érezni fogod ellazító hatását! Készí­ts masszázsolajat 15 ml bázisolajból, 8-10 csepp citromfű illóolajból és sportolás után ezzel lazítsd el az izmaidat!

Összetevők: 100% tisztaságú citromfű illóolaj (Cymbopogon flexuosus)">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőbenA feszültségoldás sosem volt egyszerűbb!Nyugtató, feszültségoldó hatásával a citromfű illóolaj az aromaterápia egyik kincse. Belélegzése csökkenti a belső feszültséget, ezért jó hatással van a szív panaszokra, és az idegi alapú gyomorbántalmakra is. Erős, friss, citromos illata otthonod légtereinek frissítésére is ideális. Felvidít, élénkít és energizál, ugyanakkor kimerültség, idegi megterhelés és stressz esetén nyugtató hatással is bí­r. Szinte mindegyik szúnyog elleni bőrkrémben megtalálható, erős szaga elriasztja a rovarokat.Tipp: Csepegtess 1-2 cseppet egy zsebkendőre, majd lélegezd be. Néhány perc után érezni fogod ellazító hatását! Készí­ts masszázsolajat 15 ml bázisolajból, 8-10 csepp citromfű illóolajból és sportolás után ezzel lazítsd el az izmaidat!Összetevők: 100% tisztaságú citromfű illóolaj (Cymbopogon flexuosus)
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data