Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Citromfű illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

24.00 RON

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben

A feszültségoldás sosem volt egyszerűbb!

  • Nyugtató, feszültségoldó hatásával a citromfű illóolaj az aromaterápia egyik kincse.
  • Belélegzése csökkenti a belső feszültséget, ezért jó hatással van a szív panaszokra, és az idegi alapú gyomorbántalmakra is.
  • Erős, friss, citromos illata otthonod légtereinek frissítésére is ideális.
  • Felvidít, élénkít és energizál, ugyanakkor kimerültség, idegi megterhelés és stressz esetén nyugtató hatással is bí­r.
  • Szinte mindegyik szúnyog elleni bőrkrémben megtalálható, erős szaga elriasztja a rovarokat.

Tipp: Csepegtess 1-2 cseppet egy zsebkendőre, majd lélegezd be. Néhány perc után érezni fogod ellazító hatását! Készí­ts masszázsolajat 15 ml bázisolajból, 8-10 csepp citromfű illóolajból és sportolás után ezzel lazítsd el az izmaidat!

Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú citromfű illóolaj (Cymbopogon flexuosus)

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben A feszültségoldás sosem volt egyszerűbb! Nyugtató, feszültségoldó hatásával a citromfű illóolaj az aromaterápia egyik kincse. Belélegzése csökkenti a belső feszültséget, ezért jó hatással van a szív panaszokra, és az idegi alapú gyomorbántalmakra is. Erős, friss, citromos illata otthonod légtereinek frissítésére is ideális. Felvidít, élénkít és energizál, ugyanakkor kimerültség, idegi megterhelés és stressz esetén nyugtató hatással is bí­r. Szinte mindegyik szúnyog elleni bőrkrémben megtalálható, erős szaga elriasztja a rovarokat. Tipp: Csepegtess 1-2 cseppet egy zsebkendőre, majd lélegezd be. Néhány perc után érezni fogod ellazító hatását! Készí­ts masszázsolajat 15 ml bázisolajból, 8-10 csepp citromfű illóolajból és sportolás után ezzel lazítsd el az izmaidat! Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú citromfű illóolaj (Cymbopogon flexuosus)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data