Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

Citrom illóolaj 100% tiszta és természetes - Biobear minőség - 10ml

14.00 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok
Márka: Biobear

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Citrom illóolaj: fertőtlenítő és hangulatjavító

  • Nagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében.
  • Baktériumölő, élénkítő hatású. Feszültség, szellemi fáradtság, fejfájás, emésztési problémák, megfázás, visszérpanaszok kezelésére használják.
  • Idegrendszeri erősítő, semlegesíti a dohányfüstöt, fertőtleníti a szoba levegőjét.
  • Hatékony rovarriasztó: a bőrünkre is kenhetjük, ha alapolajba néhány cseppet keverünk, de a ház körül is használhatjuk.
  • Szauna olajok alkotórészeként is kiválóan használható.
  • Egy japán felmérés szerint a tévesztések száma a vizsgált munkahelyeken 54 százalékkal csökkent, miután citrom illóolajjal beillatosították a helyiségeket.

Tipp: A gyerekek szobájába lehet "tanulási időben" akár egy zsebkendőre 1-2 csepp citromolajat tenni, hogy felerősítsük a figyelmüket.

Összetevők: 100% tisztaságú citrom illóolaj (Citrus limonum)
Összetevők: 100% tisztaságú citrom illóolaj (Citrus limonum)


">


”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”Citrom illóolaj: fertőtlenítő és hangulatjavítóNagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében. Baktériumölő, élénkítő hatású. Feszültség, szellemi fáradtság, fejfájás, emésztési problémák, megfázás, visszérpanaszok kezelésére használják.Idegrendszeri erősítő, semlegesíti a dohányfüstöt, fertőtleníti a szoba levegőjét. Hatékony rovarriasztó: a bőrünkre is kenhetjük, ha alapolajba néhány cseppet keverünk, de a ház körül is használhatjuk.Szauna olajok alkotórészeként is kiválóan használható.Egy japán felmérés szerint a tévesztések száma a vizsgált munkahelyeken 54 százalékkal csökkent, miután citrom illóolajjal beillatosították a helyiségeket. Tipp: A gyerekek szobájába lehet "tanulási időben" akár egy zsebkendőre 1-2 csepp citromolajat tenni, hogy felerősítsük a figyelmüket. Összetevők: 100% tisztaságú citrom illóolaj (Citrus limonum)
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data