Az összes termék / Citrom illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

Citrom illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

25 RON


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben”

Citrom illóolaj: fertőtlenítő és hangulatjavító

  • Nagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében.
  • Baktériumölő, élénkítő hatású. Feszültség, szellemi fáradtság, fejfájás, emésztési problémák, megfázás, visszérpanaszok kezelésére használják.
  • Idegrendszeri erősítő, semlegesíti a dohányfüstöt, fertőtleníti a szoba levegőjét.
  • Hatékony rovarriasztó: a bőrünkre is kenhetjük, ha alapolajba néhány cseppet keverünk, de a ház körül is használhatjuk.
  • Szauna olajok alkotórészeként is kiválóan használható.
  • Egy japán felmérés szerint a tévesztések száma a vizsgált munkahelyeken 54 százalékkal csökkent, miután citrom illóolajjal beillatosították a helyiségeket.

Tipp: A gyerekek szobájába lehet "tanulási időben" akár egy zsebkendőre 1-2 csepp citromolajat tenni, hogy felerősítsük a figyelmüket.

Összetevők: 100% tisztaságú citrom illóolaj (Citrus limonum)

 Összetevők: 100% tisztaságú citrom illóolaj (Citrus limonum)

 

">

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben” Citrom illóolaj: fertőtlenítő és hangulatjavító Nagyon hatékony a torokfájás, a köhögés, a megfázás és hasonló felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésében. Baktériumölő, élénkítő hatású. Feszültség, szellemi fáradtság, fejfájás, emésztési problémák, megfázás, visszérpanaszok kezelésére használják. Idegrendszeri erősítő, semlegesíti a dohányfüstöt, fertőtleníti a szoba levegőjét. Hatékony rovarriasztó: a bőrünkre is kenhetjük, ha alapolajba néhány cseppet keverünk, de a ház körül is használhatjuk. Szauna olajok alkotórészeként is kiválóan használható. Egy japán felmérés szerint a tévesztések száma a vizsgált munkahelyeken 54 százalékkal csökkent, miután citrom illóolajjal beillatosították a helyiségeket. Tipp: A gyerekek szobájába lehet "tanulási időben" akár egy zsebkendőre 1-2 csepp citromolajat tenni, hogy felerősítsük a figyelmüket. Összetevők: 100% tisztaságú citrom illóolaj (Citrus limonum)  

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás