Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

Borsmenta illóolaj 100% tiszta és természetes - 10ml

23.00 RON

Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Illóolajok

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben

Igazi felfrissülést tartogat számodra!

  • Segítségével igazán felfrissülhetsz, hiszen friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát.
  • Élénkíti a központi idegrendszert, segít eloszlatni az álmosságot, így természetes módon csökkentheti a fáradságot, növelve az éberséget, és előmozdíthatja a tiszta gondolkodást.
  • Stresszoldó hatású, enyhíti a fejfájást, serkenti az agyműködést.
  • A Biobear borsmenta illóolaj hatása olyan erős, hogy elegendő az illóolaj üvegecske kupakját letekerni és néhány szippantás, és máris felfrissültnek, tettre késznek érezheted magad.
  • Viszketéscsillapító hatásával megnyugtatja a napon leégett bőrt, ehhez keverd bele bázisolajba, majd kend a leégett területre.

Tipp: otthon is könnyedén elkészítheted a menta illóolajos szájvizet, amely kifejezetten jól hat az ínyproblémákra. Frissíti a leheletet, tisztítja és fertőtleníti a szájat, csökkentheti a gyulladást. 2-4 csepp illóolajat keverj el 1dl vízzel, majd ezzel öblögess.

Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú borsmenta illóolaj (Mentha piperita)

”Biobear illóolaj - Boldogság a levegőben Igazi felfrissülést tartogat számodra! Segítségével igazán felfrissülhetsz, hiszen friss mentolos illatát beszippantva átjárja a testüregeket, kitisztítja azokat, javítva a légzés hatékonyságát. Élénkíti a központi idegrendszert, segít eloszlatni az álmosságot, így természetes módon csökkentheti a fáradságot, növelve az éberséget, és előmozdíthatja a tiszta gondolkodást. Stresszoldó hatású, enyhíti a fejfájást, serkenti az agyműködést. A Biobear borsmenta illóolaj hatása olyan erős, hogy elegendő az illóolaj üvegecske kupakját letekerni és néhány szippantás, és máris felfrissültnek, tettre késznek érezheted magad. Viszketéscsillapító hatásával megnyugtatja a napon leégett bőrt, ehhez keverd bele bázisolajba, majd kend a leégett területre. Tipp: otthon is könnyedén elkészítheted a menta illóolajos szájvizet, amely kifejezetten jól hat az ínyproblémákra. Frissíti a leheletet, tisztítja és fertőtleníti a szájat, csökkentheti a gyulladást. 2-4 csepp illóolajat keverj el 1dl vízzel, majd ezzel öblögess. Összetevők: 100% természetes és 100% tisztaságú borsmenta illóolaj (Mentha piperita)
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data