Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

A Biobear erdő! Újraerdősítjük a világot!


Küldetésünk a világ újraerdősítése. A faültetés bizonyítottan az egyik leghatékonyabb megoldás az éghajlatváltozás elleni küzdelemben. Hogyan tesszük ezt?

1.Image 7A mi oldalnk környezetbarát!

Kiszámoljuk és kompenzáljuk a weboldalunk által generált összes CO2-kibocsátást. Nyomon követjük weboldalunk használatát, és kiszámítjuk annak kibocsátását. Minden alkalommal, amikor elérünk egy bizonyos mennyiségű kibocsátást, fát ültetünk ennek ellensúlyozására.

Ez miért fontos? Weboldal használatakor az adatok átvitele és feldolgozása távoli szervereken történik. Ezek a szerverek által fogyasztott energia a világ légszennyezettségének 4%-át teszi ki.

2.Image 7A Biobear termékek CO2 mentesek!

Ez mit jelent? Kiszámoljuk és kompenzáljuk a termék gyártása során által generált összes CO2-kibocsátás. Minden alkalommal, amikor elérünk egy bizonyos mennyiségű kibocsátást, fát ültetünk ennek ellensúlyozására.

3. Image 7CO2 mentes rendelés és kiszállítás!

Kompenzáljuk a rendelés kiszállítási alatt keletkezett összes CO2-kibocsátást! Hogyan? Mi minden sikeres rendelés után ültetünk 1 fát!

Image 39

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data