Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket 100%-ban kézzel készítjük a legmagasabb minőség elérése érdekében. Ezért darabszámuk limitált!

-100% 3x Fehér rózsa szappan - szív alakú doboz

0.01 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Vess egy pillantást a luxus szappanvirágok csodálatos sorozatára.

Tökéletes kiegészítésként szolgálnak a pihentető romantikus fürdőhöz, vagy akár egyedi vendégszappanként is elnyeri a figyelmet.

A gyönyörűen csomagolt szappanvirágok tökéletes ajándékok. Egyedivé tehetnek bármilyen ajándékcsomagot, ugyanakkor saját magad kényeztetésére is kiválóak!

Csak adj hozzá egy vagy két rózsát a meleg fürdődhöz, lazíts, és figyeld, ahogy a virágok közvetlenül a szemed előtt feloldódnak. Biztosan élvezni fogod a színes vizet és a jó illatot. Lágy, selymes és csodálatosan friss illatúvá teszi a bőrt. És szinte valódi virágoknak tűnnek!

Miért nem rendelsz ma? Minden bizonnyal mindenki örülne nekik.

Termék súlya: 50 g

Méretek: 7x8x4.5cm

Vess egy pillantást a luxus szappanvirágok csodálatos sorozatára. Tökéletes kiegészítésként szolgálnak a pihentető romantikus fürdőhöz, vagy akár egyedi vendégszappanként is elnyeri a figyelmet.A gyönyörűen csomagolt szappanvirágok tökéletes ajándékok. Egyedivé tehetnek bármilyen ajándékcsomagot, ugyanakkor saját magad kényeztetésére is kiválóak!Csak adj hozzá egy vagy két rózsát a meleg fürdődhöz, lazíts, és figyeld, ahogy a virágok közvetlenül a szemed előtt feloldódnak. Biztosan élvezni fogod a színes vizet és a jó illatot. Lágy, selymes és csodálatosan friss illatúvá teszi a bőrt. És szinte valódi virágoknak tűnnek!Miért nem rendelsz ma? Minden bizonnyal mindenki örülne nekik.Termék súlya: 50 gMéretek: 7x8x4.5cm

Tetszenek a termékek? Több mindent szeretnél rendelni? Egyedi kedvezményekért írj az info.biobear@gmail.com e-mail címre!

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data