Helló, kedves vásárló. Tudnod kell, hogy a Biobear termékeket kézzel készítjük friss összetevőkből a legmagasabb minőség elérése érdekében. Csak rendelésre készítünk és darabszámuk korlátozott!

3x Mojito fürdőbomba

42.50 RON
Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: Fürdőbombák


Végre eljött a Koktél-idő!

Mindegyik koktél kalória mentes, bátran megengedheted magadnak.
A csomag három féle koktélt tartalmaz:
- klasszikus Mojito
- földi szeder Mojito
- Rózsaszín grapefruit Mojito
Ezeket a fürdőbombákat kubai koktél ihlette. Feküdj bele a fürdőkádba, és gondolj a gyönyörű karibi napsütésre. Trópusi gyümölcsökkel és bőrbarát olajokkal megtöltve ezek a fényűző bombák a tökéletes fürdőélményt biztosítják!

Mindegyik bomba saját egyedi illattal és színnel rendelkezik, amivel a fürdő illata és megjelenése olyan, mint az igazi koktél.
Használati utasítás: Dobj bele egy bombát a kád forró fürdővízbe, majd dobd bele magad is és élvezd!
A csomag súlya 450g.
Vegánbarát, környezetbarát és természetes termékek


Végre eljött a Koktél-idő!Mindegyik koktél kalória mentes, bátran megengedheted magadnak.A csomag három féle koktélt tartalmaz: - klasszikus Mojito- földi szeder Mojito - Rózsaszín grapefruit MojitoEzeket a fürdőbombákat kubai koktél ihlette. Feküdj bele a fürdőkádba, és gondolj a gyönyörű karibi napsütésre. Trópusi gyümölcsökkel és bőrbarát olajokkal megtöltve ezek a fényűző bombák a tökéletes fürdőélményt biztosítják!Mindegyik bomba saját egyedi illattal és színnel rendelkezik, amivel a fürdő illata és megjelenése olyan, mint az igazi koktél.Használati utasítás: Dobj bele egy bombát a kád forró fürdővízbe, majd dobd bele magad is és élvezd!A csomag súlya 450g.Vegánbarát, környezetbarát és természetes termékek
A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data